Storsjö förvaltning

Företaget

Historik

Storsjö Förvaltning AB har en gedigen historia av över 30 års förvaltarskap. Vi kan det vi gör och vår kunskap är din trygghet.

Som kund hos oss, vare sig du är fastighetsägare, hyresgäst eller tillhör en bostadsrättsförening, vill vi att du ska vara nöjd. Vi sätter stolthet i att leverera högsta kvalitet i våra tjänster.

Vår personal har hög kompetens och mångårig erfarenhet. Vi använder oss av den senaste tekniken inom förvaltningsområdet, vilket i sin tur resulterar i snabb respons och pålitlig service för dig som kund.

 
Affärsidé

När du som fastighetsägare anlitar oss får du tid till annat. Vår övertygelse om ett aktivt förvaltarskap har gjort oss till en trygg samarbetspartner.

Din fastighet ska vara en trivsam och trygg miljö för hyresgästen, men också en optimerad och lönsam affär för dig.

En välskött fastighet innebär inte bara en lönsam fastighetsinvestering för dig, utan värnar även om vår miljö. Vi kontrollerar regelbundet fastighetens energiförbrukning och vi diskuterar kontinuerligt fastighetens underhåll och utveckling – allt i syfte att uppnå ett långsiktigt och hållbart ägande.

 
Miljöpolicy

Att miljön är det viktigaste vi har är mer än en klyscha för oss på Storsjö Förvaltning. Det är en sanning vi tar på största allvar. I den mån vi har möjlighet vill vi bidra till ökad förståelse för hur miljön påverkas av vårt sätt att leva.

Därför väljer vi först och främst leverantörer som bedriver ett aktivt miljöarbete, och tror på det självklara i att stå som beskyddare för vår jämtländska miljö i Storsjöområdet.

Vill du läsa vår miljöpolicy i sin helhet kan du ladda hem den i pdf-format här »

 
Om oss

Storsjö Förvaltning AB är ett fastighetsförvaltningsbolag med tretton anställda verksamt i Östersund. Vi tar ett totalansvar för skötsel av fastigheter och bostadsrättsföreningar ur såväl ett ekonomiskt som tekniskt perspektiv där administration, ekonomi, fastighetsskötsel, jour och städ är några av våra tjänster vi erbjuder.

Vår specialitet är det vi kallar för TOTALFÖRVALTNING, vilket innebär att Ni som fastighetsägare genom att samla Era förvaltningstjänster hos oss får ett mer långsiktigt, effektivt och ekonomiskt fördelaktigt skötseluppdrag. Vi har bemannat oss för att möta en fastighets samtliga krav på kompetenser – allt ifrån administratörer, ekonomer, förvaltare, fastighetstekniker och projektledare. Sammanfattningsvis svarar vi upp mot alla de frågor en fastighetsägare ställs inför.

Storsjö Förvaltning AB har över 30 års erfarenhet inom området och vår övertygelse om ett aktivt förvaltarskap har gjort oss till en anlitad och trygg samarbetspartner för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Östersundsregionen. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om fördelarna med en samlad fastighetsförvaltning.

 
Kontakta oss
Vi på Storsjö Förvaltning tror på vikten av personlig och engagerad service, vare sig du är fastighetsägare eller blivande hyresgäst. Vår kundtjänst tar emot ditt samtal och kan svara på frågor om våra förvaltningstjänster och hyresobjekt.
Ring 063- 57 14 90 eller eposta:info@storsjo.se
Vårt faxnummer är 063-57 14 99.
Våra öppettider är måndag–fredag 9–15 och
lunchstängt 11.30-13.
 

Storsjö Förvaltning AB har en gedigen historia av närmare 30 års förvaltarskap. Vi kan det vi gör och denna kunskap är din trygghet.

Som kund hos oss, vare sig du är fastighetsägare, hyresgäst eller tillhör en bostadsrättsförening, vill vi att du ska vara helt nöjd. Något annat kommer inte på fråga. Vi sätter en stolthet i att ge högsta kvalitet på våra tjänster, något som grundar sig i vårt jämtländska arv.

STORSJÖ FÖRVALTNING AB
THOMÉEGRÄND 9
831 33 ÖSTERSUND
+46 63-57 14 90

Ring 063- 57 14 90 eller e-posta: info@storsjo.se Vårt faxnummer är 063-57 14 99.


Våra öppettider är måndag–fredag 9.00–15.00 och lunchstängt 11.30-13.00.

facebook