Storsjö Förvaltning AB
Thoméegränd 9
831 33 Östersund
+46 63-57 14 90

Kontakt

Lediga Objekt

Nyheter

Lediga Objekt

Lediga Objekt


Dags att flytta? Söker du en ny lägenhet eller företagslokal är detta en sida att lägga på minnet.

1. Lämna Er intresseanmälan nedan. Ingen uppföljning på anmälan behövs från Er sida då vi kontaktar Er.

2. Vi gör sedan en systematisk sammanställning av inkomna intresseanmälaningar.

3. Därefter kontaktar vi de som är föremål att erbjudas den aktuella lägenheten eller lokalen för visning. Vi gör alltid en sedvanlig kreditprövning på våra blivande hyresgäster.

Lokaler

Lokal Area Adress Hyra
Frisörsalong 37m2 Stortorget 4

Intresseanmälan

Mindre lokal anpassad för frisörverksamhet uthyres. Läget i direkt anslutning till Stortorget erbjuder goda möjligheter till kundbesök. Lokalen omfattar totalt 37 kvm bestående av salong och ett mindre personalutrymme. Möjlighet till övertagande av hyreskontrakt alternativt nyuthyrning finns.
Handel 500-4200m2 Bangårdsgatan, Storsjö Torg

Intresseanmälan

De lediga ytorna är del av utvecklingsprojektet Storsjö Torg där Aberdeen vidareutvecklar handeln vid Storsjö Strand. Här finns möjlighet att tillskapa lokaler och handelsytor från 130 kvadratmeter upp till dryga 3000. I detta projekt har nyligen avtal tecknats med ABF, Skutans motor, Sängjätten och Fitness24Seven om totalt ca 3 000 kvm. Handeln vid Storsjö Strand utgörs idag av ca 15 000 kvm volymhandel.
Butik 379m2 Bangårdsgatan 34

Intresseanmälan

Nyrenoverad lokal väl lämpad som butik för dagligvaru- eller sällanköpshandel. Lokalen är belägen på den attraktiva handelsplatsen Storsjö Torg.
Lokalen är utrustad med två inglasade kontor inrymd i säljytan, med lager, fikarum och kontor i den bakre delen av butiken.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Butik 150m2 Biblioteksgatan 9

Intresseanmälan

Mindre lokal i attraktivt säljläge uthyres. Verksamheten är väletablerad med en trogen kundkrets och läget erbjuder ett naturligt kundflöde i Östersunds A-läge intill gågatan.
Lokalen har goda marknadsföringsmöjligheter med skyltfönster och omfattar totalt 150 kvm bestående av butiksyta, lager, personalutrymmen samt kontor.
Möjlighet till övertagande av hyreskontrakt alternativt till förvärv av affärsv
Butik 523m2 Storgatan 19

Intresseanmälan

Butikslokal i A-läge i direkt anslutning till Stortorget i Östersund. Lokalens läge har ett bra handelsflöde och lämpar sig väl för försäljning av varor och tjänster. Lokalen har rikligt med skyltfönster och omfattar totalt 523 kvm, varav ca 340 kvm är butiksarea. Till lokalen finns lageryta om ca 185 kvm. Lokalen är anpassningsbar efter önskemål avseende såväl storlek som utformning.
Kontor 45m2 Övre Vattugatan 23 A

Intresseanmälan

Mindre kontor med egen ingång i befintligt bostadshus en trappa ned. Välutrustat och fräscht med eget pentry, toalett m.m.
Tillgänglig för inflytt efter överenskommelse.
Kontor 353m2 Odenskogsvägen 1

Intresseanmälan

Kontorslokal med goda möjligheter att anpassas efter hyresgästens behov. Lokalen är avdelningsbar vilket medger förhyrning av del av lokalen. Beläget på våning 2 med egen hiss.
Kontor 615m2 Stortorget 4

Intresseanmälan

Mycket modern och fräsch kontorslokal i centralt attraktivt läge vid Stortorget. Lokalen har en kombination av enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap med modernt kök/personalutrymme och entré i markplan. Ett större konferensrum samt serverrum och förråd. Möjlighet till garageplatser i fastighetens finns. Inflyttning efter överenskommelse.
Kontor 691m2 Storgatan 26

Intresseanmälan

Lokal för kontors- och besöksverksamhet med centralt läge. Lokalen är försedd med egen reception och innehåller egna avgärnsade kontorsrum och konferensrum. Lokalen är avdelningsbar med möjlighet till förhyrning av mindre ytor. Garageplatser i fastigheten finns. Inflyttning efter överenskommelse.
Kontor 212m2 Prästgatan 42

Intresseanmälan

Nyrenoverat kontor med flerrumslösning i Östersunds absoluta A-läge. Lokalen är belägen på plan 2 och försedd med tre WC, dusch, konferensrum, serverrum samt 7-10 separata kontorsrum beroende på möbleringsval. Tillgänglig efter överenskommelse.
Kontor 434m2 Stationsplan 1

Intresseanmälan

Modern och nyligen renoverad kontorslokal i direkt anslutning till Östersunds Tågstation. Lokalen innehåller en kombination av kontorslandskap och enskilda arbets- och konferensrum. Kontoret är i två plan om totalt 434 kvm. Lokalen är möjlig att avdela i två lika stora objekt med separata ingångar.
Välutrustad med tilltagna personalutrymmen, RWC, hiss m.m. Fiber indraget. Nära till kommunikationer.
Kontor, Lugnvik 108m2 Kabelvägen 3

Intresseanmälan

Rymlig kontorslokal med öppen planlösning och egen ingång. Eget kök och WC i lokalen. Parkeringsmöjligheter finns.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Kontorshotell (47 m2) 47m2 Prästgatan 42

Intresseanmälan

Kontor i kontorshotellslösning med tillgång till gemensamhetsutrymmen, såsom konferens- och mötesrum, pentry, toaletter och arkivmöjligheter. Centralt läge med möjlighet till förhyrning av parkeringsplats i direkt anslutning till lokalen.
Tillgänglig för inflytt från 2015-09-01.
Kontorshotell 30-490m2 Stationsplan 1

Intresseanmälan

Större kontorslokal på anrika Östersunds Tågstations huvudbyggnad innehållande ett större antal kontors- och arbetsutrymmen. Kontoren finns i varierande storlek och utformning och passar sig väl för små och medelstor företag i behov av arbetsutrymme eller kontorsplats. Rikligt med gemensamhetsutrymmen, såsom pentry, toaletter och konferensrum.
Tillgänglig för omedelbar inflytt.
Kontor/Lager 54-320m2 Stationsplan 1

Intresseanmälan

Byggnad i tre plan innehållande kontors-, mötes- och arbetsutrymmen i olika storlekar (från 54 kvm upp till 320 kvm), som kan anpassas efter behov och verksamhet.
Tillgänglig för omedelbar inflytt.
Lager/Garage/Kontor 848m2 Arenavägen 5

Intresseanmälan

Lokal med möjlighet att kombinera behovet av fordonsförvaring, in- och uttransporter med kontor eller lagerverksamhet. Försedd med 7 st fullhöjdsportar. I nuvarande skick rikligt utrustad avseende elförsörjning, torrluftsaggregat, avgashantering m.m. Lokalen kan anpassas i stor utsträckning efter verksamhetens önskemål. Goda parkeringsmöjligheter. Tillgänglig efter överenskommelse.
Lager/Förråd 126m2 Brunflovägen 12

Intresseanmälan

Uppvärmd lageryta i källarplan (en trappa ned, hiss saknas.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Förråd 5m2 Storgatan 41

Intresseanmälan

Nu finns möjligheten att hyra ett mindre förråd för förvaring av de saker du inte har plats med i ditt ordinarie boende eller din verksamhet. Totalt 17 st moderna Troaxförråd tillgänglig för omedelbar förhyrning.

Lägenheter

Lokal Area Adress Hyra
1 Rum och Kök 37m2 Kanslihusgränd 12 5915

Intresseanmälan

Markplan med egen liten altan. Tillträde 2016-07-01
1 Rum och Kök 29m2 Kanslihusgränd 19 5041

Intresseanmälan

Översta våningen med terrass. Tillträde 2016-07-01
3,5 Rum och Kök 105m2 Törnstensgränd 9 C 12700

Intresseanmälan

Nyrenoverad vindsvåning med bra läge. Lägenheten håller bra standard och kvalité, befinner sig på Storgatan mitt i Östersunds centrum. Helkaklat badrum och egen TM och TT. Ljust kök med separata fullhöjdskyl- och frysskåp samt diskmaskin. Träparkettgolv i samtliga rum och ljusa färgval på väggar. Balkong med utsikt över Storsjön.Hiss. Tillträde enl ök.
3 Rum och Kök 90m2 Storgatan 41 F 11475

Intresseanmälan

Nyrenoverad lägenhet en trappa upp. Lägenheten håller absoluta toppklass på standard och kvalité med exklusiva materialval och befinner sig på Storgatan mitt i Östersunds centrum. Helkaklade badrum med golvvärme, handdukstork och egen TM och TT. Ljust kök med separata fullhöjdskyl- och frysskåp samt diskmaskin. Träparkettgolv i samtliga rum och ljusa färgval på väggar. Gem. balkong. Tillträde 2016-06-01