Storsjö Förvaltning AB
Thoméegränd 9
831 33 Östersund
+46 63-57 14 90

Kontakt

Lediga Objekt

Nyheter

Lediga Objekt

Lediga Objekt


Dags att flytta? Söker du en ny lägenhet eller företagslokal är detta en sida att lägga på minnet.

1. Lämna Er intresseanmälan nedan. Ingen uppföljning på anmälan behövs från Er sida då vi kontaktar Er.

2. Vi gör sedan en systematisk sammanställning av inkomna intresseanmälaningar.

3. Därefter kontaktar vi de som är föremål att erbjudas den aktuella lägenheten eller lokalen för visning. Vi gör alltid en sedvanlig kreditprövning på våra blivande hyresgäster.

Lokaler

Lokal Area Adress Hyra
Butik 101m2 Storgatan 43

Intresseanmälan

Yteffektiv lokal i utmärkt handelsläge lämpad för butik- eller tjänsteverksamhet. Separat personalingång och personalutrymmen. Stora skyltfönster. Tillgänglig för inflytt e. överenskommelse.
Handel 500-4200m2 Bangårdsgatan, Storsjö Torg

Intresseanmälan

De lediga ytorna är del av utvecklingsprojektet Storsjö Torg där Aberdeen vidareutvecklar handeln vid Storsjö Strand. Här finns möjlighet att tillskapa lokaler och handelsytor från 130 kvadratmeter upp till dryga 3000. I detta projekt har nyligen avtal tecknats med ABF, Skutans motor, Sängjätten och Fitness24Seven om totalt ca 3 000 kvm. Handeln vid Storsjö Strand utgörs idag av ca 15 000 kvm volymhandel.
Butik 379m2 Bangårdsgatan 34

Intresseanmälan

Nyrenoverad lokal väl lämpad som butik för dagligvaru- eller sällanköpshandel. Lokalen är belägen på den attraktiva handelsplatsen Storsjö Torg.
Lokalen är utrustad med två inglasade kontor inrymd i säljytan, med lager, fikarum och kontor i den bakre delen av butiken.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Butik 523m2 Storgatan 19

Intresseanmälan

Butikslokal i A-läge i direkt anslutning till Stortorget i Östersund. Lokalens läge har ett bra handelsflöde och lämpar sig väl för försäljning av varor och tjänster. Lokalen har rikligt med skyltfönster och omfattar totalt 523 kvm, varav ca 340 kvm är butiksarea. Till lokalen finns lageryta om ca 185 kvm. Lokalen är anpassningsbar efter önskemål avseende såväl storlek som utformning.
Butik 112m2 Storgatan 23

Intresseanmälan

Yteffektiv och modernt utrustad butikslokal anpassad för handel. Rymlig säljyta med tillhörande personalutrymmen och ingång från innergård. Tillgänglig för omedelbar inflytt.
Butik 304m2 Storgatan 24

Intresseanmälan

Rymlig butik i två plan med mycket attraktivt affärsläge och fantastiska marknadsföringsytor ut mot Storgatan och Stortorget. Perfekt för kombinerad butiks- och tjänsteverksamhet. Tillgänglig efter överenskommelse.
Kontor 45m2 Övre Vattugatan 23 A

Intresseanmälan

Mindre kontor med egen ingång i befintligt bostadshus en trappa ned. Välutrustat och fräscht med eget pentry, toalett m.m.
Tillgänglig för inflytt efter överenskommelse.
Kontor 353m2 Odenskogsvägen 1

Intresseanmälan

Kontorslokal med goda möjligheter att anpassas efter hyresgästens behov. Lokalen är avdelningsbar vilket medger förhyrning av del av lokalen. Beläget på våning 2 med egen hiss.
Kontor 615m2 Stortorget 4

Intresseanmälan

Mycket modern och fräsch kontorslokal i centralt attraktivt läge vid Stortorget. Lokalen har en kombination av enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap med modernt kök/personalutrymme och entré i markplan. Ett större konferensrum samt serverrum och förråd. Möjlighet till garageplatser i fastighetens finns. Inflyttning efter överenskommelse.
Kontor 691m2 Storgatan 26

Intresseanmälan

Lokal för kontors- och besöksverksamhet med centralt läge. Lokalen är försedd med egen reception och innehåller egna avgärnsade kontorsrum och konferensrum. Lokalen är avdelningsbar med möjlighet till förhyrning av mindre ytor. Garageplatser i fastigheten finns. Inflyttning efter överenskommelse.
Kontor 212m2 Prästgatan 42

Intresseanmälan

Nyrenoverat kontor med flerrumslösning i Östersunds absoluta A-läge. Lokalen är belägen på plan 2 och försedd med tre WC, dusch, konferensrum, serverrum samt 7-10 separata kontorsrum beroende på möbleringsval. Tillgänglig efter överenskommelse.
Kontor 434m2 Stationsplan 1

Intresseanmälan

Modern och nyligen renoverad kontorslokal i direkt anslutning till Östersunds Tågstation. Lokalen innehåller en kombination av kontorslandskap och enskilda arbets- och konferensrum. Kontoret är i två plan om totalt 434 kvm. Lokalen är möjlig att avdela i två lika stora objekt med separata ingångar.
Välutrustad med tilltagna personalutrymmen, RWC, hiss m.m. Fiber indraget. Nära till kommunikationer.
Butik 126m2 Stortorget 4

Intresseanmälan

Yteffektiv butikslokal i mycket attraktivt läge intill Stortorget i Östersund. Lokalen är försedd med eget pentry och WC. Goda skyltningsmöjligheter. Tillträde efter överenskommelse.
Kontor, Lugnvik 108m2 Kabelvägen 3

Intresseanmälan

Rymlig kontorslokal med öppen planlösning och egen ingång. Eget kök och WC i lokalen. Parkeringsmöjligheter finns.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Kontorshotell (47 m2) 47m2 Prästgatan 42

Intresseanmälan

Kontor i kontorshotellslösning med tillgång till gemensamhetsutrymmen, såsom konferens- och mötesrum, pentry, toaletter och arkivmöjligheter. Centralt läge med möjlighet till förhyrning av parkeringsplats i direkt anslutning till lokalen.
Tillgänglig för inflytt från 2015-09-01.
Kontorshotell 30-490m2 Stationsplan 1

Intresseanmälan

Större kontorslokal på anrika Östersunds Tågstations huvudbyggnad innehållande ett större antal kontors- och arbetsutrymmen. Kontoren finns i varierande storlek och utformning och passar sig väl för små och medelstor företag i behov av arbetsutrymme eller kontorsplats. Rikligt med gemensamhetsutrymmen, såsom pentry, toaletter och konferensrum.
Tillgänglig för omedelbar inflytt.
Kontor/Lager 54-320m2 Stationsplan 1

Intresseanmälan

Byggnad i tre plan innehållande kontors-, mötes- och arbetsutrymmen i olika storlekar (från 54 kvm upp till 320 kvm), som kan anpassas efter behov och verksamhet.
Tillgänglig för omedelbar inflytt.
Lager/Garage/Kontor 848m2 Arenavägen 5

Intresseanmälan

Lokal med möjlighet att kombinera behovet av fordonsförvaring, in- och uttransporter med kontor eller lagerverksamhet. Försedd med 7 st fullhöjdsportar. I nuvarande skick rikligt utrustad avseende elförsörjning, torrluftsaggregat, avgashantering m.m. Lokalen kan anpassas i stor utsträckning efter verksamhetens önskemål. Goda parkeringsmöjligheter. Tillgänglig efter överenskommelse.
Industri/Lager/Kontor 140-576m2 Hagvägen 21

Intresseanmälan

Flexibel lokal med breda möjliga användningsområden och attraktivt affärsläge uthyres. Uthyrbar yta kan anpassas efter verksamhet och behov. Hög takhöjd och rikligt utrustad (traverser, fullhöjdsportar, säkerhet m.m.). Tillgänglig efter överenskommelse.
Lager/Förråd 126m2 Brunflovägen 12

Intresseanmälan

Uppvärmd lageryta i källarplan (en trappa ned, hiss saknas.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Förråd 5m2 Storgatan 41

Intresseanmälan

Nu finns möjligheten att hyra ett mindre förråd för förvaring av de saker du inte har plats med i ditt ordinarie boende eller din verksamhet. Totalt 17 st moderna Troaxförråd tillgänglig för omedelbar förhyrning.

Lägenheter

Lokal Area Adress Hyra
2 Rum och Kök 49m2 Kanslihusgränd 15 7407

Intresseanmälan

Lägenhet om 2 rum och kök samt inledande kapprum. Egen balkong. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök med kyl/frys och diskmaskin. Tillhörande lägenhetsförråd finns. Hiss i alla trapphus. Lägenheten är belägen på våning 3 av 4:a. Bilderna är generella och alltså inte på det specifika objektet. P-plats alt. carport med motorvärmare finns.Tillträde 2017-02-01, eventuellt tidigare
3 Rum och Kök 70m2 Kanslihusgränd 14 9362

Intresseanmälan

Fint belägen 3:a högst upp i byggnaden med egen terrass. Fullutrustat kök med kyl, frys och diskmaskin. Tvättstuga i husets källare. Hiss i trapphus, och lägenhetsförråd placerat i lägenheten för största bekvämlighet. (Bilderna är inte på det specifika objektet). Tillträde 2017-01-01