Storsjö Förvaltning AB
Thoméegränd 9
831 33 Östersund
+46 63-57 14 90

Kontakt

Lediga Objekt

Nyheter

Lediga Objekt

Lediga Objekt


Dags att flytta? Söker du en ny lägenhet eller företagslokal är detta en sida att lägga på minnet.

1. Lämna Er intresseanmälan nedan. Ingen uppföljning på anmälan behövs från Er sida då vi kontaktar Er.

2. Vi gör sedan en systematisk sammanställning av inkomna intresseanmälaningar.

3. Därefter kontaktar vi de som är föremål att erbjudas den aktuella lägenheten eller lokalen för visning. Vi gör alltid en sedvanlig kreditprövning på våra blivande hyresgäster.

Lokaler

Lokal Area Adress Hyra
Handel 500-4200m2 Bangårdsgatan

Intresseanmälan

Butik 105m2 Storgatan 43

Intresseanmälan

Butikslokal i attraktivt läge som fångar upp fler olika flödesriktningar med närhet till kundparkering. Ett större säljrum samt två mindre rum samt pentry i bakkant. RWC i anslutning till personalingången. Fiberansluten.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Lokal Butik 165m2 Kyrkgatan 33

Intresseanmälan

Lokal med centralt läge och butiksmöjlighet. Passar också som kontor och/eller lager/förråd.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Kontor 353m2 Odenskogsvägen 1

Intresseanmälan

Kontorslokal med goda möjligheter att anpassas efter hyresgästens behov. Lokalen är avdelningsbar vilket medger förhyrning av del av lokalen. Beläget på våning 2 med egen hiss.
Kontor 625m2 Stortorget 4

Intresseanmälan

Mycket modern och fräsch kontorslokal i centralt attraktivt läge vid Stortorget. Lokalen har en kombination av enskilda kontorsrum och öppet kontorslandskap med modernt kök/personalutrymme och entré i markplan. Ett större konferensrum samt serverrum och förråd. Möjlighet till garageplatser i fastighetens finns. Inflyttning efter överenskommelse.
Kontor 691m2 Storgatan 26

Intresseanmälan

Lokal för kontors- och besöksverksamhet med centralt läge. Lokalen är försedd med egen reception och innehåller egna avgärnsade kontorsrum och konferensrum. Lokalen är avdelningsbar med möjlighet till förhyrning av mindre ytor. Garageplatser i fastigheten finns. Inflyttning efter överenskommelse.
Kontor 80m2 Kyrkgatan 33

Intresseanmälan

Centralt belägen kontorslokal med egen ingång, lämpad för alla former av kontorsverksamhet. Öppen planlösning med pentry och WC. Tillgänglig för inflytt efter överenskommelse.
Möjlighet till garageförhyrning i fastigheten finns.
Kontor, Lugnvik 108m2 Kabelvägen 3

Intresseanmälan

Rymlig kontorslokal med öppen planlösning och egen ingång. Eget kök och WC i lokalen. Parkeringsmöjligheter finns.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Kontorshotell (26 m2) 26m2 Prästgatan 42

Intresseanmälan

Kontor i kontorshotellslösning med tillgång till gemensamhetsutrymmen, såsom konferens- och mötesrum, pentry, toaletter och arkivmöjligheter.
Tillgänglig för inflytt enligt överenskommelse.
Lager/Garage/Kontor 848m2 Arenavägen 5

Intresseanmälan

Lokal med möjlighet att kombinera behovet av fordonsförvaring, in- och uttransporter med kontor eller lagerverksamhet. Försedd med 7 st fullhöjdsportar. I nuvarande skick rikligt utrustad avseende elförsörjning, torrluftsaggregat, avgashantering m.m. Lokalen kan anpassas i stor utsträckning efter verksamhetens önskemål. Goda parkeringsmöjligheter. Tillgänglig efter överenskommelse.
Lager/Förråd 126m2 Brunflovägen 12

Intresseanmälan

Uppvärmd lageryta i källarplan (en trappa ned, hiss saknas.
Tillgänglig efter överenskommelse.
Förråd 5m2 Storgatan 41

Intresseanmälan

Nu finns möjligheten att hyra ett mindre förråd för förvaring av de saker du inte har plats med i ditt ordinarie boende eller din verksamhet. Totalt 17 st moderna Troaxförråd tillgänglig för omedelbar förhyrning.

Lägenheter

Lokal Area Adress Hyra
1 rum och kök 40m2 Kanslihusgränd 12, 17 6121

Intresseanmälan

Lägenhet om 1 större allrum och kök samt inledande kapprum i suterrängplan (1 tr ned) med fönster och uteplats mot Storsjön och Jämtlandsfjällen. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök med kyl/frys och diskmaskin. Keramik i hall, parkett i allrum och linoleum i övriga utrymmen. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga i källaren och hiss i trapphus. P-plats alt. carport med motorvärmare finns.
2 rum o kök 101m2 Storgatan 41 D 13046

Intresseanmälan

Nyrenoverad etagelägenhet med loftlösning i två plan. Lägenheten håller absoluta toppklass på standard och kvalité med exklusiva materialval. Egen ingång i markplan från innergården på Storgatan mitt i Östersunds centrum men väl skyddad från insyn och rörelse. Helkaklade badrum med golvvärme, handdukstork och egen TM och TT. Ljust kök med diskmaskin. Träparkettgolv i samtliga rum.
2 rum och kök - 1303 56m2 Kanslihusgränd 12 8127

Intresseanmälan

Lägenhet om 2 rum och kök samt inledande kapprum högst upp (3 tr). Egen generös terrass med vacker utsikt över Storsjön och Jämtlandsfjällen. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök med kyl/frys och diskmaskin. Keramik i hall, parkett i allrum och linoleum i övriga utrymmen. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga i källaren och hiss i trapphus. P-pl/carport med mv finns.
2 rum och kök 49m2 Kanslihusgränd 11, 17 6996-7201

Intresseanmälan

Lägenhet om 2 rum och kök samt inledande kapprum. Egen balkong med vacker utsikt över Östersunds stad. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök med kyl/frys och diskmaskin. Keramik i hall, parkett i allrum och linoleum i övriga utrymmen. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga i källaren och hiss i trapphus. Lägenheten är belägen 1 trappa upp. P-plats alt. carport med motorvärmare finns.
2 rum och kök 59m2 Kanslihusgränd 11, 12, 19, 21 8127

Intresseanmälan

Lägenhet om 2 rum och kök samt inledande kapprum högst upp (3 tr). Egen generös terrass med vacker utsikt över Östersunds stad och Storsjön. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök med kyl/frys och diskmaskin. Keramik i hall, parkett i allrum och linoleum i övriga utrymmen. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga i källaren och hiss i trapphus. P-plats alt. carport med motorvärmare finns.
2 rum och kök 65m2 Kanslihusgränd 13, 15, 17, 21 8127-8539

Intresseanmälan

Lägenhet om 2 rum och kök samt inledande kapprum. Egen balkong med vacker utsikt över Östersunds stad. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök med kyl/frys och diskmaskin. Keramik i hall, parkett i allrum och linoleum i övriga utrymmen. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga i källaren och hiss i trapphus. Lägenheten är belägen 2 tr upp.
Tillträde från 2014-06-01.
2 rum o kök 107m2 Storgatan 25 9 999

Intresseanmälan

Tillträde 2015-05-01
Renoverad centralt belägen våning med rymliga rum. Kakel och klinkers i badrum samt tvättmaskin och torktumlare. Diskmaskin och micro finns i det stora köket.
Högt i tak med kakelugnar i både sovrum och vardagsrum (dock ej eldningsbara)
3 rum och kök 69m2 Kanslihusgränd 12, 15, 19 9156-9568

Intresseanmälan

Lägenhet om 3 rum och kök samt inledande kapprum högst upp (3 tr). Egen generös balkong med vacker utsikt mot Östersunds stad. Badrum med dusch. Fullt utrustat kök med separata kyl- och frysskåp (fullhöjd) och diskmaskin. Keramik i hall, parkett i allrum och linoleum i övriga utrymmen. Tillhörande lägenhetsförråd samt tvättstuga i källaren och hiss i trapphus. P-plats alt. carport med motorvärmare finns.
3 rum och kök 110m2 Storgatan 41 B 13292

Intresseanmälan

Nyproducerad lägenhet i två plan. Lägenheten håller absoluta toppklass på standard och kvalité med exklusiva materialval. Egen ingång i markplan från innergården på Storgatan mitt i Östersunds centrum men väl skyddad från insyn och rörelse. Helkaklade badrum med golvvärme, handdukstork och egen TM och TT. Ljust kök med DM. Träparkettgolv i samtliga rum. Fiberansluten. Garageplats finns.
4 rum o kök 103m2 Ope 326 4 895

Intresseanmälan

Lägenhet lämplig för 55+.
Belägen 1 tr upp i hyreshus med tre lägenheter. Diskmaskin och tvättmaskin. Fiber är indraget. P-plats i carport med motorvärmare. Trädgård med utsikt över Storsjön. Till hyran tillkommer det en värmekostnad om 1000kr/mån.